BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Kraaijenbergse Plassen via Cuijk, Gassel en Wilbertoord

De dagen beginnen korter te worden dus om een avondje te gaan fietsen moet iets beter gepland worden. Eventueel voor het avondeten.

Vandaag ben ik direct na het avondeten de fiets opgestapt. En het was een prima rit. Ik heb een een mooi gemiddelde van bijna 32 km/u gehaald. Heel goed voor mijn doen. Ik  had er ook voor gekozen om geen pauze te nemen, dus ik was zeer tevreden.

Maar dat ik flink moest doorfietsen bleek wel naderhand. Het schemerde al flink toen ik thuis kwam. Waarschijnlijk was dit dus mijn laatste, normaal geplande avondrit. Maar we hebben dan ook mooie tochten gehad, met een mooie opbouw qua afstand en gemiddelde snelheid. Ik ben zeer tevreden.

Mijn rit in Cyclemeter en in Strava!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén