BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Winterswijk – Breedevoort – Woold

Vandaag vertrokken wij weer terug naar huis. Maar niet voordat we een fietstocht voor onderweg hadden uitgestippeld. Omdat we al langere tijd in de buurt van Winterswijk wilden gaan fietsen en we er op de terugweg vlaklangs kwamen, is onze keuze gevallen om daar nog een mooi rondje te maken.

We hebben de auto geparkeerd bij De Berenschot’s Watermolen. Vanuit daar vertrokken we richting Breedvoort, het plaatsje dat bekend staat voor de boekenwinkels, en dan met name de tweedehandse boeken. In Breedevoort hebben we koffie en appelgebak gehad bij Restaurant Bertram, een leuk middeleeuws huisje waar de sfeer ook nog steeds middeleeuws is. In de plaatstelijke SPAR hebben we nog een mars en wat te drinken gekocht voor onderweg.

Toen we een rustig plekje tegenkwamen hebben we de Mars gegeten en het verfrissende drankje gedronken. En rustig was het. Heel even hielden wij ons stil en we hoorden bijna niets. Alleen de volgels lieten van zich horen, verder was het helemaal stil, heerlijk.

Hierna weer op de fiets naar het eindpunt. En daarna via familie in Nieuw-Dijk terug naar huis.

Mijn rit in Cyclemeter!

Plaatsen: Woold, Breedevoort, Aalten

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén