BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Bad Bentheim – Gronau – Losser

Onze volgende fietstocht in de buurt van Bad Bentheim ging naar Losser. Op de vrijdag zijn we samen met Rene en Marleen al in de buurt geweest, maar het plaatsje niet ingegaan.

Na iets meer dan 10 kilometer zijn we even gestopt. We kwamen langs een recreatieplas waar we aan een kunstmatig strandje even op een bakje hebben gezeten en genoten van het heerlijke zonnetje. Dat was vlakbij hotel Seeblick in Gronau. Hieronder een impressie van het meer.

Na weer een stukje te hebben gefietst, ook weer langs Gronau op, kwamen we in Losser. Dit plaatsje is het thuis van de Johma salades. Omdat zij dit jaar 50 jaar bestaan was r daags voordat wij er waren een groot feest op het plein. De opruimwerkzaamheden waren nog aan de gang.

Wij hebben een plekje op een terras gezocht en kwam terecht bij de Oude Apotheek, direct naast het plein. Een heel leuk restaurant op een mooie plek met een leuke tuin. Hier hebben we genoten van een biertje en een Twents Borrelplankje.

Hierna zijn we weer rustig teruggefietst en nagenoten van deze heerlijke fietstocht.

Mijn rit in Cyclemeter!

Plaatsen: Bad Bentheim, Gronau, Losser, Gildehaus

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén