BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Bad Bentheim – Denekamp – Nordhorn

Onze derde fietstocht in de buurt van Bad Bentheim leidde ons richting Denekamp. Via Gildehaus gingen we in noord-westelijke richting. Bij Gildehaus kwamen we langs een soort natuurlijk openlucht museumpje dat hoorde bij de afgraving aldaar. Hier waren allerlei soorten stenen verzameld uit de hele wereld.

Onderweg kwamen we nog een leuk klein huisje tegen. Het was nu een klein museum.

In Denekamp was een rommelmarktje bezig. Althans, bezig, ze waren aan het opruimen. Er was ook een kermis. We hebben ervoor gekozen om iets verderop, waar het wat rustiger was, te lunchen. Dat was bij MelkBeernke. Daar heb ik een flinke uitsmuiter gegeten, heerlijk. Verder was Denekamp niet heel erg bijzonder.

We hebben onze weg vervolgd langs Nordhorn op. Ondat we daar een paar dagen eerder al waren geweest zijn we het plaatsje niet opnieuw ingegaan. We zijn doorgefiets, nog even een korte pauze gehouden en toen waren we weer terug in Bad Bentheim.

Mijn rit in Cyclemeter!

Plaatsen: Bad Bentheim, Gildehaus, Mekkelhorst, Berghum, Denekamp, Noord-Deurningen, Nordhorn

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén