BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

De Lutte – Gronau – Oldenzaal

Onze tweede fietstocht van deze vakantie hebben we gepland met Rene en Marleen. Zij hadden hun compingplaatsje gevonden in De Lutte, camping Sproakstee.  Wij zijn met de auto naar de camping gegaan en na een lekker kopje koffie vertrokken.

De route die we hebben gekozen kwam van route.nl. Het was zeker de moeite waard. Zo af en toe was het wel wat behelpen over de wat stoffige, mulle bospaden, maar dat ging best goed. Onze eerste echte stop was precies op de nederlands-duitse grens, bij Hof Aarnink.

In Gronau hebben we geluncht bij Cafe ExtraBlatt. Ik had een heerlijke flammkuchen besteld. Daarna nog even heel kort winkelen en weer verder.

Onderweg hebben we bij de Landwinkel Duvelshofke een lekker landelijk ijsje gegeten. Daarna verder gefietst naar Oldenzaal, dat was maar een klein stukje. Het was weer terrastijd. Bij Cafe Bierlokaal Den Engel hebben we een lekker weizener biertje gehad.

Aan het einde van de fietstocht hebben we in De Lutte gegeten bij Lutters Kwartier. Al met al een zeer geslaagde dag en zeker voor herhaling vatbaar.

Mijn rit in Cyclemeter!

Plaatsen: De Lutte, De Poppe, Gronau, Oldenzaal

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén