BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Bad Bentheim Grafschafter Fietsroute 22

Onze allereerste fietstocht in de omgeving van Bad Bentheim. We hadden onze intrek genomen in een vakantiehuisje op Ferienresort Bad Bentheim van Roompot. Van daaruit hebben we de fietstocht gemaakt die we hebben gevonden op de site van het Grafschaft Bad Bentheim, route 22.

Het was een prima dag om te fietsen. Wel stak er een flinke wind op, maar dat mocht de pret niet drukken. De fietsroute was erg mooi. Een gedeelte van de tocht voerde ons over een oud spoorlijntje die vervangen was door een goed fietspad. In het plaatsje Schüttorf ben ik op zoek gegaan naar het huis van mijn achterneef, Bernd Rameckers. Op de foto hierboven zie je de foto van zijn villa Schlikker.

In het plaatsje Welbergen hebben we een eenvoudige lunch genomen. Een gesmeerd broodje wat we kochten in een supermarkt met een fris drankje daarbij.

Enkele foto’s van de tocht als sfeerimpressie:

Na de fietstocht hebben we nog een bezoek gebracht aan de vesting van Bad Bentheim. Het is zeker de moeite waard.

Mijn rit in Cyclemeter!

Plaatsen: Bad Bentheim, Schüttorf, Ohne, Haddorf, Wettringen, Welbergen, Ochtrup

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén