BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Sint Anthonis Eigen Route

Het was een beetje druilerig en de weersvoorspellingen waren niet al te best. Dus hebben we afgesproken dat we met slecht weer lekker in bed bleven. Anders was het de bedoeling om naar de Gemertse toertocht te gaan.

Adrie was bang dat het na het natte weer een fikse modderboel zou gaan worden. Daarom hebben we afgesproken om vanuit Handel naar de start te fietsen zodat we lekker opgewarmd waren en dan vervolgens de blubber in zouden gaan. Dat ging niet door. Ik werd ’s morgens wakker met de gedacht dat het zou regenen, maar het was droog. En het zou ook redelijk droog blijven. Dus hop, eruit en de fietskleren aan.

Toen ik bezig was met het monteren van de fietsendrager kreeg ik een appje met de melding dat Adrie niet zou gaan fietsen. Ik heb daarna besloten om tocht het rindje Sint Tunnis te doen. Zeker omdat ik twee weken al niet had gefietst in verband met een blaasontsteking. Dus ik zat al op de fiets toen het eigenlijk nog donker was. Heerlijk!

Dus ging ik op pad. Ik merkte wel dat ik nog niet de oude was, iets te weinig energie. Het weer viel gelukkig wel mee, een klein buitje was eigenlijk best lekker.

Achteraf ben ik blij dat ik toch ben gegaan. Hopelijk volgende week de toertocht van Sint Tunnis.

Mijn rit in Cyclemeter en in Strava!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén