BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Sint Anthonis Eigen Route

Adrie was nog onderweg terug van wintersport, dus hij zou sowieso niet meegaan. En of Tonny en ik zouden gaan was nog wel even de vraag. Het weer was de laatste dagen slecht, dus er zou wel voldoende modder zijn.

En op zondag zelf zou het ook niet droog blijven. Maar ondanks dat zijn we toch gegaan. Nou, een beste tijd zou het niet worden, de omstandigheden waren dusdanig anders dan een tweetal weken geleden, dat we dat wel uit ons hoofd konden zetten. Maar we zijn gegaan, en kwamen modderig terug. Toch wel lekker zo een keertje in de nattigheid. Heerlijk even de kop leegmaken.

Mijn rit in Cyclemeter en in Strava!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén