BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Vaste Route Gemert vanuit Sint Anthonis

Omdat Adrie niet in de gelegenheid was om met de fiets naar Sint Anthonis te komen (geen trekhaak) heb ik besloten om zelf met de fiets naar Gemert te fietsen. Daar de MTB route te pakken en vervolgens op de fiets weer terug.

En ik moet zeggen, het fietsen met de moutainbike over de verharde weg vraagt toch wel iets meet energie dan met de wielrenner. 76 Km op de mountainbike is echt anders. Het viel me dus niet mee. De MTB route heb ik prima gefietst, en de heen- en terugweg heb ik ook deels door de bossen gedaan. Al met al was het een heerlijke tocht, net even iets meer dan alleen maar het MTB rondje.

Gelukkig was de pauze bij Adrie wel even goed. Lekker even bijtanken met wat koffie en dan terug.

Mijn rit in Cyclemeter en in Strava!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén