BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Rondje 33 Deel 1 vanuit Sint Anthonis

Twee dagen na het Rondje 33 besloot ik om het eerste deel van de route ’s avonds nog een keer te fietsen. Wel een beetje anders, vanuit Sint Anthonis, via Beugen en vervolgens achter Boxmeer langs. Ik had niet zo’n zin om dwars door Boxmeer te gaan.

Ook dit rondje verliep weer prima. Ik zou overigens niet meer kiezen om door het Overloonse bos te fietsen, maar omdat dat op de route lag heb ik dat nu wel een keer gedaan. Het fietspad door het bos heeft namelijk nogal wat haakse bochten en er wordt veel gebruik gemaakt door ander recreatief fietsverkeer. En om deze mensen als wielrenner niet in de weg te zitten volg ik de volgende keer weer gewoon de route buitenom naar Overloon.

Vandaag stond er wel iets meer wind dan gehoopt, en ook had ik natuurlijk het fietsgroepje van zondag niet voor me fietsen. Dus het was wel even afzien. Maar eigenlijk is zo’n windje best lekker, zeker in de rug, maar van voren is ook lekker buffelen. Niks voor niks :-).

Mijn rit in Cyclemeter en in Strava!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén