BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Sint Anthonis TOS Toertocht herfst 2019

Het MTB seizoen begint zo langzamerhand weer en traditioneel is de herfsttocht van de TOS in Sint Anthonis de eerste (bij mij in de buurt). De beide fietsmaten waren nog op vakantie, dus ben ik alleen op pad gegaan.

De route en omgeving is voor mij natuurlijk zeer bekend, dus ik weet wat me te wachten stond. Het weer was nog altijd prima, dus alleen in het begin nog even de mouwtjes aan, later heerlijk met korte mouwen en korte broek.

Zoals wel vaker gaat de herfsttocht van de TOS door de werkplaats van Tegelhandel v.d. Rijt. Harstikke leuk, maar het moet niet gekker worden. Daarnaast het het zoeken van bijna onmogelijke stukken bos steeds vaker het geval bij toertochten. En dat loopt niet altijd goed af. In een gedeelte langs het defensiekanaal bleef ik met mijn stuur aan een struik hangen en vloog over mijn stuur. Gelukkig bleef het bij wat schrammen en een deuk in het vertrouwen.

Verder was de tocht prima, voldoende uitdagingen en een goede pauze. Leuk was nog het einde waar we over de zandvlakte moesten, met heel veel mul zand. Ik wist dat dat nog ging komen, maar dat gold niet voor ierdereen. Ik hoorde verschillende krachttermen link, rechts en achter mij. Erg grappig :-).

Mijn rit in Cyclemeter en in Strava!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén