BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Boxmeer-Gennep-Afferden-Well 92km

Dit jaar nog 1 keer het rondje via de Maasduinen en Well. Vandaag was het zover. Ik was deze keer weer alleen. Het weer was nog steeds fantastisch dus het was echt weer genieten.

Ik kan er dus gewoon kort over zijn, het rondje was prima. Wel nieuw was mijn outfit. Ik heb een nieuwe set gekocht bij Fietssport.nl, dus dat moest even op de foto:

Aan het einde heb ik de route iets veranderd. De vorige keer was ik via de Heldense Duinen gegaan, maar daar kwam ik op stukken onverharde weg uit. Daarom ben ik nu vanuit Overloon richting Merselo gegaan en op de Beekweg richting Vredepeel. Dat laatste stukje was nog wel even ploeteren. Ik had natuurlijk al mijn energie in het begin alweer verspeeld, maar ik heb het gehaald met een mooi gemiddelde. Je hoort mij niet klagen.

Mijn rit in Cyclemeter en in Strava!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén