BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Delden – Haaksbergen – Hengelo

De eerste fietstocht vanuit Delden ging richting Haaksbergen, dus zuidelijk van Delden. De vorige keer dat we in Delden hebben gefietst hebben we vooral ten westen en noorden van Delden gehad. Nu dus weer een nieuwe omgeving.

We kwam op een gegeven moment op de Distelweg net voor Bentelo. Een prachtig stukje natuur met een geweldig mooie, dode boom.

Hier hebben we even gerust en genoten van het lekkere zonnetje. Na Bentelo kwamen we aan in Haaksbergen. Daar zijn de even afgeweken van de route om het plaatstje in te gaan om een hapje te eten. Dat hebben we gedaan bij Broodjeszaak Het Belegh. We hebben een heerlijk broodje gehad. In werkelijkheid was het een veredelde slagerij, maar wel leuk en lekker.

Toen we de route weer hadden opgezocht zijn we verder gefietst richting Boekelo. Net voordat we Boekelo inreden hebben we nog even gerust bij de kerk in een klein buurtschap. Daarna zijn we door Boekelo gefietst, waar we nog hebben gezocht naar een soort spoorwegmuseumpje, maar dat hebben we niet gevonden.

Hierna volgde Hengelo, wat we eigenlijk alleen maar geschampt hebben. We hebben besloten om niet de stad in te gaan. Tenslotte kwamen we in het Landgoed de Twickel. Ons arrangement bij het hotel bevatte ook een waardebon voor een kaasplankje en een biertje bij een Twickel Boerderij. Heerlijk. Iets daarvoor kwamen we langs de Noordmolen, een watermolen. Uiteindelijk kwamen we weer voldaan bij het hotel aan.

Mijn rit in Cyclemeter en in Strava!

Plaatsen: Delden, Bentelo, Haaksbergen, Boekelo, Hengelo, Woolde

Knooppunten, start bij Aparthotel Delden:
81 – 51 – 77 – 74 – 76 – 04 – 03 – 02 – 06 – 12 – 18 – 19 – 23 – 22 – 24 – 21 – 37 – 38 – 39 – 33 – 29 – 81

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén