BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Delden – Goor

Vandaag zou het niet zo’n mooi weer worden, en dat bleek later ook wel. We hadden afgesporken met vrienden van ons die met de camper in de buurt waren, om samen te gaan lunchen. De keuze was gevallen op het plaatstje Goor.

Dus wij met de fiets op weg naar Goor. Het was wat frisser dan eerder die week, maar nog wel droog. Op zich was de tocht naar Goor toe wel mooi. Een gedeelte van de fietsroute liep langs een nieuw stukje natuur langs de Boven Regge. Er werd nog hard gewerkt en de natuur moest zijn vorm nog krijgen, maar mooi wordt het wel.

Aangekomen in Goor hebben we eerst een kopje koffie genomen bij een winkeltje met tweedehands spullen. De koffie was goed, niet duur en het was er gezellig. We hebben daarna nog even door Goor gelopen en wat winkels gekeken. Veel was het niet.

We kregen bericht van onze vrienden dat ze in de buurt waren, ze waren niet met de fiets maar met de camper vanwege de weersverwachting. Samen zijn we naar D’ Olde Smitse gegaan en daar geluncht.

Na de lunch zijn we weer met de fiets teruggegaan naar het hotel in Delden. Wel via de kortste weg, want het regende inmiddels flink. We zijn zeiknat geworden. Maar toch een hele leuke dag gehad.

Mijn rit in Cyclemeter en in Strava!

Mijn rit in Cyclemeter!

Plaatsen: Delden, Ambt Delden, Elsenerbroek, Goor

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén