BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Overloon vaste route

Vandaag heb ik nog even de Overloonse route gedaan. Vanuit huis naar het (eigen) startpunt tussen Stevensbeek en Overloon.

De route lag er redelijk goed bij. Hoewel op sommige plaatsen toch wat kleine gevaarlijke puntjes zijn. Boomwortels die toch wel flink uit de grond steken bij een afdaling bijvoorbeeld.

Wat ik ook merkte was dat er in het gedeelte aan de kant van het Duivenbos een nieuw stuk had. De vrijwilligers waren druk bezig geweest met het maken van een nieuw pad wat smal was met nogal mul zand, korte draaitjes en venijnige kleine klimmetjes. Al met al moet dit stuk nog wel goed worden aangereden, dan wordt het echt wel leuk. In ieder geval fijn om te zien dat er nog actief aan gewerkt wordt. Nu het mijden van de motorcrossers nog!

Op de terugweg heb nog wel wat last gehad van fietsende schooljeugd. Vooral het gebruikvan de smartphone tijdens het fietsen levert wel gevaarlijke situaties op. Gelukkig ging het allemaal nog wel goed.

Mijn rit in Cyclemeter en in Strava!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén