BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Vaste Route Gemert

Sinds lange tijd hebben we weer een keer met ons drieën afgesproken om een rondje Gemert te gaan doen. Het stond nog even op losse schroeven, want de vraag die ons allen bezig houdt is “Moeten we dit nog wel mdoen indeze tijd?” En hiermee wordt bedoeld de tijd van Corona. Overal wordt ontraden om je naar buiten te begevn, maar altijd maar binnen zitten is ook niet alles.

Dus in goed overleg hebben we besloten om het er toch maar op te wagen. Als je fit blijft is de kans dat je gezond blijft ook groter. Of in ieder geval probeer je met het fit blijven de symptomen van het Coronavirus zo gering mogelijk te houden.

Dus hup, de fiets weer in de auto van Tonny. Naar later bleek de laatste keer met de X-Trail. Ik heb besloten om een nieuwe fiets te kopen en de keuze is gevallen op Giant XTC Advanced 2 XL . Hierop wilde ik twee fietsen inruilen, maar Niels, de zoon van Adrie, had interesse in de X-Trail. Dus na de rit heb ik hem daar achtergelaten. Later heeft Niels besloten hem over te nemen. Dus dat wordt maar 1 fiets inruilen op de Giant. Hopelijk kan ik die snel gaan halen in ’s Heerenberg.

De tocht zelf ging redelijk goed. Tonny kon het eerste gedeelte goed volgen. Tot de pauze hadden we overigens een extra persoon achter ons hangen. Hij vond het tempo schijnbaar wel prima. Ik heb echter gekozen om voorop te gaan. Het was leuk om weer een keer samen te zijn.

Mijn rit in Cyclemeter en in Strava!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén