BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Rondje Om Horst

De lente is begonnen dus wordt het ook weer tijd om met de gewone fiets samen fietstochtjes te gaan maken. Maar vanwege de Coronacrisis kan dat nog niet met anderen. Dus met ons tweetjes een korte, eerste route gepland, niet te ver van huis. Het is een rondje om Horst geworden.

Een rondje om Horst en zo min mogelijk door de plaatsjes zelf, om zo veel mogelijk tegemoet te komen aan de maatregelen van de overheid. Daarom hebben we ook gekozen voor de zaterdag, ondanks de berichten dat het zondag veel mooier weer zou zijn. Dus ook meer mensen op straat.

Helaas was het inderdaad iets minder. De dag begon mooi, maar vroeg in de middag begon het licht te regenen. Geen buien waar je door en door nat van wordt, maar toch. Het eerste deel was prima.

De route was mooi, door het Noord-Limburgse landschap met de vele akkers en weilanden. Het land van de blauwe bessen. Erg druk was het dus ook niet. We zijn begonnen op de parkeerplaats van de Schadijkse bossen, vlakbij de Pannenkoeken Bosbrasserie ‘Aan de Drift’.

Hier is ook het begin van de MTB route van Horst. Dat is iets dat ik later nog wel een keer ga doen, het schijnt een mooie, uitdagende route te zijn.

Heerlijk om het recreatieve fiets jaar weer te beginnen. Ik hoop dat er nog vele tochtjes zullen volgen.

Mijn rit in Cyclemeter!

Plaatsen: Oirlo, Klein-Oirlo, Tienray, Melderslo, Tongerlo, Kronenberg, America

Knooppunten startend bij de parkeerplaats van de MTB route De Schaak:
41 – 04 – 05 – 81 – 80 – 50 – 54 – 88 – 86 – 85 – 75 – 44 – 36 – 35 – 38 – 40 – 41

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén