BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Boxmeer – Gennep – Well 100+ km

Ik heb de smaak met de racefiets te pakken. Alweer op pad voor een lekker lang rondje. Ik ging weg voor de 95 km, maar mocht het goed gaan zou ik hem aftoppen tot 100 km. En dat is gelukt.

De route ging deze keer weer via Boxmeer, Gennep en Heien richting Well.

Daar de Maasbrug over naar Wanssum, Geijsteren en Maashees. Daar heb ik de route iets aangepast zodat ik niet via Holthees meteen richting Overloon ga, maar via Vierlingsbeek. Voordeel is dat je een mooi extra stukje langs de maas hebt, en dat ik niet weer hetzelfde stuk fiets dat ik ’s avonds wel een pak, Holthees – Overloon. Een beetje afwisseling is wel aardig.

Hierna is de route ook wat aangepast. Na Overloon ben ik richting Merselo gegaan, maar voordat ik Merselo bereik ben ik rechtsaf langs de Beekweg, richting Vredepeel gegaan. Om te voorkomen dat ik dat vervelende stuk tussen Vredepeel en Westerbeek weer zou moeten doen, ben ik iets eerder afgeslagen en langs het bosgebied ‘Zwarte Water’ op gegaan. Een veel leuker stuk, maar nu helaas met tegenwind ?.

Op de hoek na Zwarte Water heb ik nog even gerust voor de laatste kilometers. Aangekomen in Oploo zag ik dat ik nog zo’n 5 km moest om de 100 km vol te maken. Om dat te doen ben ik links richting Gemert gegaan en door het Sint Tunnisse bos terug. thuis aangekomen had ik er 102 km opzitten. En met een gemiddelde van 30,5 km/u was ik zeker niet ontevreden.

Mijn rit in Cyclemeter en in Strava!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén