BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Sint-Oedenrode

Tweede Pinksterdag 2020, Coronatijd. Wat moet je doen, de drukte opzoeken? Nee, dat lijkt me niet. Ver weg van hiis gaan? Ne, ook dat lijkt me niet verstandig. Omdat langzaam steeds meer dingen ‘mogen’, zullen ook steeds meer mensen de recreatieplaatsen gaan opzoeken. Het weer was ook uitstekend, dus thuiszitten werd het ook niet.

Dus hebben we een route gepland die niet al te ver van huis was en geen grote drukte werd verwacht. De buurt van Sint-Oedenrode werd gekozen. Met de fietsknooppunten heb ik een route gepland, niet te lang.

Ik had niet al te veel verwacht van de route, maar ik ben aangenaam verrast. Het was een erg mooie omgeving. Zelfs het gedeelte vlakbij de A50 was erg mooi. Je volgt daar zo nu en dan de Dommel.

We zijn op een gegeven moment iets van de route afgeweken en de landerijen ingegaan om de rust een beetje te zoeken. Helaas geen bankje gevonden maar wel een rustig plekje om even te plassen ?.

Dicht is de buurt van dit plekje liep onderstaand fietspad

Bij Son hebben we ook even de route verlaten om in de buurt van het centrum even wat lekkers te kopen, dit keer bij de Albert Heijn. Even later hebben we dat heerlijk opgepeuzeld in het bosgebeid van De Nieuwe Heide van Best.

Het laatste gedeelte hebben we in 1 ruk gedaan. Teruggekomen bij het startpunt zijn we nog even gaan kijken bij de Helden van Kien. Dit is een restaurant bij het Streekpark Kienehoef. Een hartstikke mooi en leuk gebied om met mooi weer met kinderen naar toe te gaan. Je kunt daar heerlijk picknicken, een terrasje pakken en er is een kinderboerderij en speeltoestellen voor de kinderen. Erg leuk allemaal.

Plaatsen: Sint Oedenrode, Nijnsel, Son en Breugel, Boskant

Knooppunt met start bij de Helden van Kien in Sint-Oedenrode:
22 – 64 – 32 – 92 – 53 – 31 – 52 – 51 – 30 – 41 – 17 – 19 – 36 – 35 – 34 – 33 – 22

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén