BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Vaste Route Gemert

Vandaag was de vaste MTB route van Gemert weer eens aan de beurt. Tonny was verhinderd dus heb ik zondag ’s morgens de fiets op de fietsdrager gezet en ben richting Handel vertrokken. Het was ’s nacht net iets onder nul geweest, dus het was echt koud.

De route lag er verder prima bij. Ondanks de regen van de afgelopen dagen was het niet al teveel modder. Het fietsen ging ook zonder problemen. Ik heb niet mijn snelste tijd gehaald omdat ik toch wat bij Adrie wilde blijven. Het ging me vandaag ook zeker niet om de PR’s.

Dus geen klachten over de route, het resultaat en zeker niet over de koffie achteraf.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén