BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Sint Anthonis Eigen Route

Het heeft vannacht gevroren. De ochtend was nog erg koud. Temperaturen die we al lang niet meer hebben gehad, dus tijd voor wat dikkere kleding. Korte mouwen en korte broeken waren er vandaag niet bij. Maar het koude weer heeft ook wel weer wat. Helaas waren er geen witte landschappen van de rijp of aangevroren mist. Maar dat mocht de pret niet drukken.

Vandaag waren we weer met ons drieën en on er weer gas gegeven worden. Maar toch merk je dan dat de kou ook energie kost. Ik kon aan het einde van de rit amper 27 km/u halen, terwijl normaal gesproken 30+ toch wel zou moeten kunnen. Ook Tonny merkte dat het vandaag wat minder ging. Of dat met de kou te maken had weet ik niet. Maar uiteindelijk heeft ook hij de ronde helemaal afgemaakt.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén