BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Vaste Route Gemert

Opnieuw had Adrie niet de beschikking over een auto, dus togen Tonny en ik weer richting Gemert. Nog was het even spannend of het wel door kon gaan omdat we momenteel maximaal met 2 personen samen buiten mogen zijn vanwege de Coronaregels. Daarom had ik me voorgenomen om wat meer afstand te houden, aan de achterkant of aan de voorkant.

In de praktijk kwam het erop neer dat ik nogal wat stukken vooruit heb gereden. Toen ik na de eerste singletrack 6 minuten moest wachten bleek al snel dat er meer aan de hand was. Op het moment dat ik Adrie wilde gaan bellen ging mijn telefoon over. Adrie had zijn ketting gebroken en had geen reserve materiaal. Daarom ben ik teruggefietst en heb hem kunnen helpen met een kleine smartlink Daarmee was de ketting weer heel. Met wat kleine haperingen kon Adrie toch de hele route nog uitrijden.

Uiteindelijk heb ik er een aardige snelle tocht van gemaakt. Ondanks de regen van de afgelopen dagen lag de route er best goed bij. De paden waren goed te doen, hier en daar wat modder, maar dat mag de pret niet drukken.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén