BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Wandelroute SG2 – Eijsden-Margraten

Onze eerste wandeling in 2021 in het Zuid-Limburgse landschap. We zaten weer in een Landal huisje op de Cauberg op het park Kasteeldomein Cauberg in Valkenburg. We zijn daar al vele malen geweest en hebben al heel veel van de omgeving gezien. Dus wordt het wat moeilijker om een nieuw gedeelte te gaan bezoeken. Maar het is ook weer zo dat het landschap nooit verveeld en het er elke keer weer anders uitziet.

Onze eerste wandeling was in de buurt van Sint Geertruid. Een gedeelte wat we lopend nog niet zoveel hadden gezien. Omdat we net weer hersteld, of herstellende zijn van het Corona virus leek het ons het beste om korte wandelingen te maken. Daarnaast is ook de horeca nog steeds gesloten en de niet-essentiele winkels zijn ook dicht. Zo wordt een sanitaire stop wel wat lastig en ben je dus aangewezen op de natuur.

De wandeling was mooi. Er zijn volgens mij ook geen vervelende wandelingen in het heuvelland van Zuid-Limburg. Wel wordt het bij nat weer snel modderig en erg glad. Daar moet je wel rekening mee houden.

Via mooie klimmetjes en vergezichten kwamen we na iets meer dan een uur weer terug bij het startpunt. We hebben de glibberige paden en koude wind getrotseerd, klaar voor een heerlijk warme chocomel.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén