BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Sint Anthonis – Venray – Overloon

De echte test om te kijken of de conditie wat is aangedaan de Corona. Ik heb op de vrije vrijdag de fiets gepakt en heb de lange eigen route gefietst. Met hier en daar wat aanpassingen na de laatste ervaring. De aanpassingen zitten vooral in de Ballonzuilbossen bij Venray. Daar volg ik nu meer de vaste MTB routes met een extra lusje langs de visvijver. Deze aanpassing maakt de route zeker wat leuker.

Na zo’n 40 km merkte ik dat de conditie zeker nog niet zo is als een aantal weken geleden. Toen was ik echt prima maar nu blijkt dat ik toch wel wat heb ingeleverd. Misschien was deze route nu ook nog wel iets te hoog gegrepen. Maar ik weet nu wel waar ik ongeveer sta en dat ik nog wel wat aan de bak moet.

Overigens was het Overloonse gedeelte van de route nogal modderig. Daardoor ga je toch andere lijnen zoeken waardoor je niet echt lekker in je rtime komt. Dat vind ik mestal wel wat zwaarder en vermoeiender. Als alles weer wat droger is en de paden lekkerder lopen zal het genieten wel nog meer terugkomen.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén