BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Sint Anthonis Eigen Route

Het had gesneeuwd en het was koud en nat. Redenen om lekker in bed te blijven liggen. Maar de gedachte dat ik daarvan spijt zou krijgen zorgden ervoor dat ik toch ben opgestaan, mijn fietskleding heb aangetrokken en de fiets gepakt om een rondje Sint Tunnis te doen. Adrie en Tonny hadden aangegeven niet te fietsen dus ik kon mijn eigen gang gaan.

Ik had gehoopt mooie winterse plaatsjes te zien, maar de sneeuw was erg nat en daardoor waren de paden ook vreselijk modderig en glibberig. Geen onstandigheden die mijn voorkeur hebben, maar er zo nu en dan zeker bijhoren. En ik weet dat bij thuiskomst altijd het gevoel van tevredenheid overheerst. Zo ook nu. Nadat de fiets was gepoetst en ik mezelf wat van de modder had ontdaan smaakte de lunch prima. Daarna lekker opwarmen in de infraroodcabine en douchen.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén