BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Sint Anthonis Eigen Route

Het was weer een paar dagen geleden dat ik de fiets heb gepakt. De reden was dat er een zeer koude periode was geweest met veel sneeuw. Niet dat dat over het algemeen een groot probleem hoeft te zijn, integendeel. Fietsen door de kou en sneeuw kan fantastisch zijn. Maar deze keer was de de sneeuw zo compact dat er een zeer gladde onderlaag was, zelfs op de bospaden. Dus vond ik het fietsen niet verantwoord.

Maar ik heb het wel gemist, dus bij de eerst mogelijke gelegenheid ben ik met de MTB het bos ingedoken. Ik had me voorbereid op veel modder door de gesmolten sneeuw en de regen van de laatste dagen. Maar dat viel me heel erg mee. Bizar is nu echte wel dat dat ik een paar dagen na de strenge vorst van -14 graden nu de korte broek kon worden aangetrokken. Zo’n verschil heb ik nog nooit meegemaakt.

De route lag er best goed bij, even los van de motorcross sporen. Ik heb de route helemaal gedaan met de kleine nieuw gevonden paadjes en enkele afwijkingen. De rittijd was prima, onder de 1:50u, en dat is gezien de tijd dat ik niet gefietst heb tevredenstellend.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén