BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Rondje bossen Sint Tunnis

De vakantie zit er weer op en het bericht kwam binnen dat mijn moutainbike weer klaarstond. Nadat ik een scheur in het carbon frame had ontdekt heb ik de fiets te reperatie aangeboden aan de Giant Store in ’s Heerenberg, waar ik de fiets heb gekocht. En nu was hij weer klaar. Het frame is nu zwart/grijs, maar desondanks kon ik niet wacht om er de eerste meters mee te maken. Niet meteen de langste route, maar een korte versie van onze eigen route in het Sint Tunnisse bos.

En hij doet het weer uitstekend. Hij rijdt lekker, is lekker licht en vooral de nieuwe achterderailleur doet weer uitstekend zijn werk. Dus ik ben tevreden, zeker met de prima garantievoorwaarden van Giant. Een dikke pluim.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén