BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Vaste Route Gemert

Ik heb even teruggekeken, maar 28 maart van dit jaar was de laatste keer dat ik de Gemertse MTB route had gefietst. Toen voor het eerst vanaf de niet woonplek van Adrie. Nu is dat dus voor de tweede keer.

Tonny was op vakantie en ging dus niet mee. Dus ben ik alleen naar Gemert gegaan en heb met Adrie de bekende route gefietst. Adrie had inmiddels ook al 3 weken niet gefietst, dus het was even afwachten hoe hij het zou doen. Nou, dat viel heel erg mee, hij kon heel goed meekomen. Hij is wel een keer verkeerd gefietst, dat was op de oude vuilnisbelt van Gemert. Afslagje gemist en de brandnetels in gereden.

We hebben de route, die er overigens heel goed bijlag, in een prima tijd afgelegd, net binnen de 2 uur.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén