BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Rondje Maas

Weer een doordeweeks rondje op de wielrenner. En wat voor een rondje is het geworden.

Ik was iets eerder gestopt met werken om een wat langer rondje te kunnen maken en om nog even extra te kunnen genieten van het mooie weer. De keuze was gevallen op het Rondje Maas. Via Gennep langs de Maas om naar Well en dan via Wanssum, Geijsteren, Maashees, VIerlingsbeek, Groeningen en Vortum Mullem terug.

In Well heb ik even gerust en zag dat mijn gemiddelde stond op 33,9 km/u. Voor mijn doen geweldig hard. Maar ik wist dat ik dat vooral te danken had een de wind die ik langs de Maas hoofdzakelijk schuin van achteren had. Ook wist ik dat ik op de terugweg dat gemiddelde niet zou houden. Uiteindelijk ben ik thuisgekomen met een gemiddelde van 32,9 km/u. Zeker niet slecht, maar net geen 33,0 km/u. Maar je hoort me niet klagen, het was een heerlijke rit.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén