BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Sint Anthonis Eigen Route

Er was veel regen voorspeld. Tonny was op vakantie en met Adrie was afgesproken dat we niet zouden gaan fietsen. Maar toen bleek dat het op zondagochtend heel erg meeviel qua regen besloot ik toch de MTB te pakken en ons rondje Sint Anthonis te gaan doen.

En niet zonder succes. De paden lagen er prima bij, het bleef droog en het was niet te warm, niet te koud. Uitstekende omstandigheden voor een goede tijd. En dat werd het. Net 10 seconden boven de 1:40u. Ik heb maar 1 keer een snellere tjid gefietst, maar dat was een keer dat ik niet de hele route heb genomen. Deze keer heb ik dat wel gedaan, inclusief alle extra bochtjes en ommetjes. Hiermee bedoel ik het nieuwe paadje in de buurt van het defensiekanaal, de houtwal langs het defensiekanaal en het extra blokje bij Landhorst. Nooit ben ik dus sneller geweest. Een heerlijk gevoel en een nieuw doel.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén