BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Rondje Merselo via De Rips

Ik had er weer zin in, mooi weer, de hele dag zitten, dus de wielrenner pakken en ff raggen. Ik heb gekozen voor het heerlijke rondje De Rips – Merselo. Een heerlijk rondje omdat het niet te lang is en bij Merselo door een prachtig rustig gebied gaat. Ook de andere wegen zijn prima voor een uitdaging. Alleen het begin door de Sint Tunnisse bossen is voor een wielrenner net te doen. Het kan zeker je gemiddelde wat drukken, maar dat is een extra stimulans om deze later weer wat op te krikken door extra flink op de pedalen te gaan staan.

Uiteindelijk met een gemiddelde van 32,9 km/u mag ik zeker niet klagen. Wel heb ik hier en daar wat hulp van de wind gehad. Maar zoals dat altijd geldt voor een rondje, soms heb je’m mee, soms tegen.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén