BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Fietsen door het hart van West-Brabant

September, vakantie, herfst, maar een fantastische nazomerdag met zo’n en temperaturen van boven de 25 graden. Een geweldige dag om een fietstocht te maken en dat hebben we dus ook gedaan.

Wij hebben 2 overnachtingen in het Van Der Valk hotel Gilze-Tilburg geboekt. We een fietstocht uitgekozen uit het aanbod van de fietsapp Fietsnetwerk.nl. Een app die veel fietsroutes kent maar je kunt niet zelf een fietsroute maken. Ook het gebruik viel wat tegen omdat de aankondiging van het komende fietsknooppunt meestal te laat kwam of helemaal niet. Da’s best lastig. Ook aankondigingen van bezienswaardigheden kwam telkens als je er al voorbij was. Een tegenvaller.

Dat in tegenstelling tot de fietsroute. Deze was kei moi. Wel hier en daar langs drukke wegen, maar ook zeker door prachtige bossen en leuke plaatsen. Omdat het vandaag dinsdag is was niet alles open, maar we wisten dat dat een risico is. Dus dan maar wat kopen in de supermarkt en bij de bakker.

We hebben in ieder geval heerlijk genoten van de dag en de fietstocht, die uiteindelijk zo’n 70 km was. Meer dan ons gemiddelde, maar in deze omstandigheden absoluut geen probleem, sterker nog, een heerlijkheid.

Aan het einde van de tocht hebben we nog genoten van een lekker fris biertje en een smakelijk breekbrood op het terras van De Huuskamer in Gilze. Daarna terug naar het hotel, klaarmaken voor ons 3-gangen diner.

Plaatsen: Verhoven, Rijen, Steenoven, Dongen, Oosterhout, Dorst, Bavel, Ginneken, Ulvenhout, Gilze

Knooppunten: 11 – 32 – 42 – 40 – 52 – 30 – 03 – 04 – 02 – 69 – 92 – 91 – 34 – 88 – 87 – 86 – 85 – 91 – 84 – 66 – 67 – 40 – 39 – 38 – 97 – 37 – 99 – 59 – 58 – 12 – 13

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén