BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Zeeland en Herpen Gecombineerd

Toen ik onlangs de MTB route van Zeeland en Herpen fietsen ging er nogal wat mis. Mijn fiets piepte en kraakte als een zotte, ik ben gevallen tegen een boom, mijn speedsensor ging uit z’n bol en het was nat en modderig. Later bleek dat er veel meer mis was met de fiets dan ik hoopte en liep de reparatierekening flink op.

Nadat de fiets weer was gerepareerd had ik het grote verlangen om dezelfde route nog een keer te fietsen. Vandaag was het zover. En ik moet zeggen, ik was niet de enige. Had was vandaag zondag en dat is natuurlijk bij uitstek een dag om te gaan fietsen. Ondanks dat ik lekker vroeg op de fiets zat ben ik vele mountainbikers tegengekomen, of eigenlijk niet tegengekomen, maar heb ze zien fietsen. Soms was ik degene die inhaalde, maar ik ben deze keer ook zeker meerdere malen ingehaald. Een redelijk stukje heb ik achter een groepje kunnen hangen. Dat is altijd leuk om je een beetje te meten. Tot aan de pauzeplaats, deze keer weer bij het Klompven in de Herperduinen.

Het was in ieder geval een prachtige dag. ’s Morgen lekker koud maar met een schitterende zonsopkomst.

Gelukkig ging ik met een lekker gevoel weg. De fiets deed het weer prima, de speedsensor gaf de juiste waarden door en ik ben niet gevallen. De paden waren stukken beter dan de vorige keer. Dus ik was blij.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén