BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Overloon vaste route

Gewoon weer een keertje lekker de route van Overloon fietsen. Maar wel als het niet te nat is, en dat was nu zeker niet het geval. Als het dagen geregend heeft en je wilt niet teveel modder hebben, dan moet de de route van Overloon even links laten liggen. Als je moddel lekker vindt, dan is het op zo’n moment een aanrader ?.

Het weer was dus goed, lekker gewerkt op de woensdag, en dan nog ff lekker het fietsje pakken. Dat was het plan en zo is het ook gegaan. Heerlijk om rond die tijd doordeweeks de route te doen, erg druk is het dan niet.

Al met al weer lekker gefiets. Op de terugweg nog even in Stevensbeek bij Ine op het werk geweest. Prima allemaal.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén