BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Sint Anthonis Eigen Route

Vandaag is het vrijdag. En dan het bos in met de MTB? Jazeker. In de ochtend hadden we een afspraak en de middag was nog vrij. Wat ga je dan doen als het lekker weer is. Precies, fietsen.

Dus heb ik ons rondje in het Sint Tunnisse bos gemaakt. Het was een goede test voor de fiets. Nadat ik heb terug had van de fietsenmaker liep het schakelen nog niet helemaal lekker. Ik heb het nog een beetje afgesteld en daarna liep hij als een zonnetje. Het probleem zat hem in de hoogste versnelling. Het schakelen naar het kleinste tandwieltje wilde niet. Niet dat je die in de bossen vaak gebruikt, maar het is wel lastig. Dat is nu dan in ieder geval opgelost. Een prima rit gehad.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén