BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Goed begin tocht Escharen

Gelukkig weer een toertocht. Niet dat deze tocht bekend staat om de mooiste, maar het is weer een keer een andere omgeving.

En dat de tocht niet de mooiste is bleek wel. Veel lange tussenstukken. Ook de bewegewijzering liet te wensen over. Er was gekozen voor roze pijlen, die niet altijd even gemakkelijk zijn te zien. Dus ik ben een flink aantal keren fout gereden, ondanks de GPS route die in om mijn Wahoo had. Maar als er pijlen de verkeerde kant op wijzen is foutrijden snel gebeurd.

De tocht kostte 8 euro en voor NTFU leden 6 euro. Een fors hoger bedrag dan normaal. Dat werd niet goedgemaakt door de pauzeplaats. Niet dat die slecht was, er was voldoende te krijgen, maar niet zoveel dat de route 50% duurder zou moeten zijn. En ook de aard van de route en paden waren niet dusdanig dat het de hogere kosten rechtvaardigden.

Maar goed, dat was het geklaag. Uiteindelijk heb ik de route prima gereden, lekker vroeg onderweg is altijd fijn. Om iets over 8 zat ik op de fiets en dat is een groot voordeel van een tourtocht, dat er vroeg gestart kan worden. Maar of ik deze tocht volgend jaar weer zou kiezen?

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén