BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

MTB-Gravel combinatie – Overloon – Ballonzuil bossen – Vredepeel

Nadat ik onlangs, na de heftige strom Eunice, een alternatief rondje had gepland en gefietst, heb ik wat aanpassingen gemaakt aan het rondje om het wat aantrekkelijker te maken. Het oorspronkelijke rondje had gedeeltes van de MTB routes Overloon en Venray in zich, maar dan tegen de keer in. Dat is niet de bedoeling. Daarnaast was er ook een stuk wat niet voor de fiets is bedoeld. Ook het gedeelte bij Vredepeel langs het defensiekanaal op was niet erg prettig.

Dus ben ik de aanpassingen gaan uitproberen. En ik moet zeggen, voor een groot gedeelte is het een echte verbetering. Misschien nog hier en daar een kleine toevoeging of wijziging inbrengen. Grootste nadeel is het feit dat een wandelroute in het Overloonse bos nog in de route zit. Dat wil ik er eigenlijk uithalen.

Maar verder is het grotendeels een route die ik vaker zou kunnen doen. Hij is uiteindelijk zo’n 66 km geworden, en dat is voor een MTB-Gravel combinatie prima. Ik heb er weer van genoten.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén