BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Rondje Maas

Vandaag heb ik de wielrenner weer gepakt na een dagje werken. Het weer was qua temperatuur goed, althans, dat was gemeld. De wind zou vanuit het zuid-oosten waaien, dus koos ik er voor om eerst tegen de wind in te gaan en dan terug met de wind in de rug. Dat betekende dat het Rondje Maas het beste paste.

Er was best wel wat wind en die was ook best koud. Dus dat was in gedurende het hele stuk langs de Maas vanaf Gennep tot Well best afzien. Gewoon doortrappen en je komt er vanzelf.

De terugweg was zoals verwacht wel wat gemakkelijker. Maar toch lijkt het soms dat he altijd tegenwind hebt. Nu ook weer op enkele stukken. Maar er waren ook gedeeltes bij dat ik goed op adem kon komen. Zo kon ik er toch nog een gemiddelde van 35,5 km/u uitpersen.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén