BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Rondje met de nieuwe e-bike

Een nieuwe fiets, een E-bike deze keer. En wat voor een. Dit is het eerste ritje om e.e.a. uit te proberen. Wat een genot om op deze fiets te fietsen. En wat een power. Na een tijdje keek ik hoeveel kilometers ik nog kon fietsen in de huidige stand, eco. En het systeem gaf aan dat er nog 255 km gefietst kon worden. De ondersteuning stond op een lage stand, dus het was niet geheel onverwacht, maar dat het zoveel was, was wel prettig.

Het was een proefrondje naar Oeffelt. En het was geen moeite. Ik ga waarschijnlijk heel veel plezier beleven aan deze fiets en veel kilometers samen met Ine en anderen fietsen in het binnen- en buitenland.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén