BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Overloon vaste route

En wederom was het mooi weer, heb ik hard gewerkt en een sporfief rondje op de Mountainbike verdient. En als het niet verdient is, dan is het wel hard nodig. De hele dag achter het bureau zitten is ook niet alles. Een beetje beweging kan geen kwaad.

Dus ben ik richting de Overloonse MTB route gegaan. Deze keer heb ik de aanrijroute weer iets aangepast. Dat was gedeeltelijk een verbetering. De paden waren in principe wel beter begaanbaar, maar hier en daar verspert door omgewaaide bomen. Ik verwacht niet dat dit snel zal worden opgeruimd.

Het leuke van deze aanrijroute is dat je halverwege het eerste stuk MTN route aansluit. Het is dan de bedoeling dat ik op de terugweg op dezelfde plek de route ook weer verlaat. Zo ver is het niet gekomen. Tijdens de rit voelde ik mijn energie steeds sneller verdwijnen. Ik begreep niet precies wat er aan de hand was, totdat ik in de avond allerlei klachten kreeg, geen eetlust, misselijkheid, buikklachten, etc. Ik begreep toen echt dat in niet in orde was. Vervolgens heb ik 2 dagen niets gegeten en alleen maar in bed gelegen, veel slapen.

Gelukkig was er dus een verklaring voor de slechte rit. En er is dus ook een reden om dezelfde rit nog een keer te doen.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén