BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Naar De Maas

Ik ben regelmatig langs de Maas aan de Gennepse kant gereden met mijn wielrenner. Daar zag ik telkens het bord staan waarop aangegeven staat dat er een recreatieplaats aan de Maas is. Ik ben er altijd nieuwsgierig naar geweest. Dus stelde ik aan Ine voor om er een keer met de fiets naartoe te gaan en te kijken wat het is.

Het weer bleef mooi, dus hebben we de fiets gepakt, de kleine vlinderstoeltjes in de fietstas gedaan en wat versnaperingen meegenomen en zijn richting de Maas gegaan. Even een tussenstop op de begraafplaats gemaakt en daarna lekker even bij de stuw van Sambeek gezeten. Vervolgens zijn we met het pontje naar de overkant gegaan en hebben we de recratieplaats bezocht. En ik moet zeggen, het is niet groot, er zijn geen voorzieningen, maar om even lekker te relaxen aan het water is het best leuk om er even te zijn.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén