BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Rondje naar Vlinderkapel (race)

Gerard en Marjanne kwamen met het goede idee om zondag een rondje samen te gaan fietsen. Dat betekent dan dat ik de route mag uitzetten. En dat doe ik graag. Aangezien het zondag erg warm gaat worden en Gerard en Marjanne geen fietsendrager hebben wilde ik er een kort rondje in de buurt van maken.

En dat is best goed gelukt. Om de route eerst even te checken heb ik vandaag het rondje alvast met de wielrenner gemaakt. Nu zijn niet alle gedeeltes van de route export geschikt voor de wielrenner, maar voor deze keer was dat maar even zo. Vooral het fietspad door de Maasheggen is smal en bochtig. Niet iets om vaart te maken.

Bij thuiskomst heb ik de route goedgekeurd voor aanstaande zondag.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén