BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Fietstocht Naar De Vlinderkapel

Gerard en Marjanne vroegen ons of we het leuk zouden vinden om een rondje in de buurt te gaan fietsen. Zij hadden e-bikes te huur om uit te proberen en wisten dat wij leuke tochtjes uitzetten. Zij zouden voor de lunchlocatie zorgen, dus moesten we in ieder geval ergens in Boxmeer langskomen. Uiteindelijk bleek dat Groenz in Boxmeer te zijn.

Omdat het erg warm zou worden wilde ik het aantal kilometers enigzins beperken. Dus werd het een rondje over bekende wegen en fietspaden, maar niet minder mooi en zeker niet ongezellig. Om er voor te zorgen dat de route goed te doen was heb ik eerder een testrondje gemaakt met de wielrenner. Het was allemaal prima te doen.

Dus gingen we onderweg en al kletsend en rondkijkend kwamen we, via het fietspad door de bossen tussen Stevensbeek en Overloon, uit bij de Maasheggen. Daar is ook De Schutkooi alwaar we een kopje koffie hebben gedronken. Dat ligt vlakbij de Vlinderkapel.

Daarna was het nog een klein stukje naar Boxmeer, waar we dus bij Groenz genoten hebben van een heerlijke lunch en een lekker potje bier. Daarna hadden Gerard en Marjanne er nog niet genoeg van, dus via een omweg zijn we dan weer teruggegaan naar Sint Anthonis.

Einde van een warme, maar leuke en gezellige fietstocht.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén