BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Testritje nieuwe banden

Ik heb nieuwe banden op mijn wielrenner gelegd. De oude waren aardig kaal geworden. En omdat ik komende zaterdag een lange rit naar de Vuelta ga maken wilde ik toch even controleren of de banden er goed oplagen en of ze goed zijn.

Dus heb een korte route over wat langere wegen gepland. Op zichzelf niet zo bijzonder, maar even er lekker uit.

Na het opleggen van de achterband zag ik een witte streep aan de zijkant van de band. Ik wist niet zeker of het een beschadiging was of niet. Dus heb ik er een foto van gemaakt en naar FuturumShop gestuurd, waar ik de banden had besteld. Direct daarna kreeg ik bericht dat ze een nieuwe band zouden sturen, en daags erna was die binnen. Een prima service.

De ‘slechte’ band deed het echter nog wel goed, maar ik merk wel dat ie niet helemaal recht is. Dus zal ik hem toch maar vervangen.

Het rondje ging verder prima. Met een gemiddelde van boven de 32 km/u mag ik niet klagen.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén