BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Sint Anthonis eigen route

Het is alweer maanden geleden dat ik de mountainbike uit de schuur heb gehaald. Nu het MTB seizoen weer voor de deur staat en de toertochten beginnen vond ik het een goed idee om weer even het MTB gevoel te krijgen.

Dus heb ik de bandjes opgepompt, de ketting gecontroleerd en een testritje gemaakt. Daarna heb ik onze eigen route in het Sint Tunnisse bos gedaan.

In het begin besefte ik wel dat het mountainbiken toch echt wel iets anders is dan wielrennen. Na een paar kilometers was ik al aardig moe. Maar even later had ik de smaak weer te pakken. Positief was ook dat de route er nog heel goed bij lag. Dus ik kon alles fietsen wat ik van het vorige seizoen gewend was.

Qua weer was het wel even spannend. Er was regen voorspeld dus had ik me daar ook op voorbereid. Ook ging ik er vanuit dat er nogal wat modder in het bos was, maar ook dat viel me enorm mee. Uiteindelijk heb ik een hele mooie tocht gehad zonder tegenslagen. Het viel me dus niet tegen en ook de eindtijd was prima, zo voor de eerste keer.

Ik was een paar minuten thuis en de regen kwam met bakken uit de hemel. De planning was dus perfect. Heerlijk. Ik ben weer klaar voor het nieuwe seizoen.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén