BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Op Vlindersafari in Gemert

In onze laatste vakantieweek bleef het toch nog steeds goed weer. Niet de temperaturen die zomers waren, maar het bleef overwegend droog en zo nu en dan kwam het zonnetje door. Ine had het idee om met de fiets naar Gemert te gaan en een bezoek te brengen aan de vlindertuin in Gemert. Ik heb vervolgens een route gepland via Komoot omdat het via de knooppunten toch een iets te lange tocht zou worden.

Via het Sint Tunnisse bos zijn we richting Elsendorp gegaan. Daarna een beetje via binnenwegen om de grote weg een beetje te mijden. Na zo’n 20 km kwamen we aan bij de vlindertuin. Wat een leuk uitje is dat. Er zijn prachtige vlinders, leuke uitleg en een mooie buitentuin met leuke zitjes.

Na ons bezoek zijn we naar he centrum van Gemert gegaan en hebben we genoten van een lunch bij brasserie De Keizer. Daarna was het weer tijd om naar huis te gaan. Via Handel zijn we door het ‘saaie’ peelgebied teruggegaan. Even na Handel hebben we nog even een korte pauze ingelast en onze krentenbollen gegeten.

Plaatsen: Sint Anthonis, Elsendorp, De Mortel, Gemert, Handel

Verder Bericht

Vorige Bericht

2 Reacties

 1. Jeanette 5 februari 2023

  Hoi Bas
  Ik kreeg de site door van Ine. Leuk om te lezen. Deze route staat me wel aan. Hoeveel kilometer ongeveer.
  Groetjes Jos en Jeanette

 2. Bas Rameckers 5 februari 2023 — Berichtauteur

  Hoi Jeanette,
  Leuk dat je een reactie hebt geschreven. De route is ongeveer 44km.
  Als je op vlindersafari wil moet je wel weten dat het pas vanaf mei open is.
  Groeten,
  Bas

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén