BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Rooj Tracks MTB Toertocht 2022

Door een achterstand in het bijwerken van mijn site is deze tocht pas heel laat toegevoegd. De details van de route zijn me dus een beetje ontgaan, maar ik weet nog wel dat ik als allereerste in Venray aankwam en als eerste was ingeschreven. Dat bleek later een groot voordeel, want bij de finish hoorde ik menigeen klagen over het feit dat in het eerste parkgedeelte van de route vele routepijlen waren weggehaald of omgedraaid. Blijkbaar vinden sommige mensen het leuk om het plezier van anderen flink te verzuren met dit soort acties. Dat moet dus gebeurd zijn net nadat ik erlangs ben gekomen.

De route was verder prima. Ik weet natuurlijk dat deze over grote delen van de Venrayse vaste route in de Ballonzuilbossen gaat en ook over een groot deel van de Overloonse route. Maar hier en daar wordt er afgeweken en wordt je toch weer verrast.

Venray is altijd een fijne tocht om te doen en meestal een van de eersten van het seizoen. Dus volgend jaar hopelijk weer.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén