BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Sint Anthonis Eigen Route

Weer een lekker door de weeks rondje, de eigen route door het Sint Tunnisse bos.

Duidelijk was wel dat de boswerkzaamheden meer schade hebben aangebracht dan ik had gehoopt. Ik heb wel de hele route gefietst, maar op sommige plekken is het wel heel erg slecht. Voorlopig laat ik de route zoals die is, ondanks dat ik op enkele plekken andere paden heb gekozen. Dat was niet vanwege de boswerkzaamheden, maar meer om een kleine uitdaging te hebben op een route die ik eigenlijk wel kan dromen.

Wat wel het geval was was dat op het ‘nieuwe’ slingerpaadje zoveel bladeren lagen dat niet meer te zien was hoe het pad liep, dus daar ben ik even de fout in gegaan. Maar dat mocht de pret niet drukken.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén