BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Sint Anthonis Eigen Route

Geen MTB Toertocht in de buurt vandaag, dus dan maar het Sint Tunnisse bos in. Nog steeds met een korte broek, want het weer blijft best goed. Ondanks dat het nogal wat geregend heeft was het in het bos nog goed te doen. De kleuren worden langzamerhand steeds meer herfstkleuren. Mooi om te zien.

Zo nu en dan kies ik voor een kleine wijziging in de standaard route. Dit om het een beetje spannend te houden. Soms moet ik echter wel omdat er opnieuw veel in het bos wordt gewerkt en bestaande paden die op onze vaste eigen route liggen danig overhoop zijn gehaald. Heel jammer. Het zal wel een tijdje duren voordat dat allemaal weer enigzins hersteld is.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén