BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

ATB tocht TTV Uden 55 km

De laatste keer dat ik de toertocht van Uden he gereden is in 2014 geweest. Da’s dus een lange tijd geleden. Ik kon me niet meer veel herinneren van de route, maar blijkbaar was het startpunt dezelfde. Ik kende het niet meer terug.

De starttijd van de toertocht was 8:30u. Dus was ik weer ruim op tijd aanwezig en heb me snel ingeschreven. Lekker vroeg voor de drukte uit. Dat ging allemaal mooi soepel. Bij het vertrek herkende in wel weer de omgeving van de vaste Udense MTB route. Deze loopt ook langs de Klimhal bij de Bedafse bergen.

Enkele delen van de route kende ik dus van de vaste routes van Uden en door de Maashorst. Dat nam niet weg dat het een hele mooie tocht was. Ik had de GPS route gedownload, dus was er wel zeker van dat ik het goede pad nam. Ik had gekozen voor de 55 km. Normaal gesproken moet je er dan nog een aantal kilometers bijtellen, maar dat viel deze keer mee. Het totaal kwam uit op 57 km. Na een kleine 25 km was de goed georganiseerde en uitgerustte pauzeplaats. Dat was wel een beetje vroeg in de route. Ik vind het over het algemeen prettiger als de pauze even over de helft ligt. Maar het ging zo ook prima.

Een hele mooie toertocht die ik zeker volgend jaar weer op de agenda zet.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén